Allidrett vår 2024

Postet av Tiller IL - Allidrett den 10. Jan 2024


Tiller IL Allidrett starter opp igjen mandag 29/1 og tirsdag 30/1. 
Tilbudet er et lavterskeltilbud hovedsakelig for barn i aldersgruppen 4 - 6 år, men vi har åpen påmelding for ca 3,5 år til 7år. 

Treningstider:
Hårstad gymsal

  • mandager kl.17 - 18 (20 plasser - Få plasser igjen)
  • mandager kl.18 - 19 (20 plasser)
  • tirsdager kl.17 - 18 (20 plasser)
  • tirsdager kl.18 - 19 (20 plasser)

Tonstad gymsal

  • mandager kl.17 - 18 (20 plasser - FULLT)
  • mandager kl.18 - 19 (20 plasser)
  • tirsdager kl.17 - 18 (20 plasser - FULLT)
  • tirsdager kl.18 - 19 (20 plasser)

Påmeldingen er åpen

Dersom dere er flere som vil trene sammen anbefaler vi at dere melder dere på treningene som starter kl 18, siden vi har erfart at treningene med oppstart kl 17 blir raskt fyllt opp. Vi kan dessverre ikke melde på flere enn 20 barn i hver gruppe.

Vi trenger at noen voksne bidrar med å levere og hente utstyr før og etter trening på både Tonstad og Hårstad. Ta kontakt på epost dersom du kan bidra med stort eller smått: tiller.allidrett@gmail.com

Trenere Tonstad: Wilma, Luna, Ronja, Hanna
Trenere Hårstad: Amanda, Deziré, Sondre, Emma, Ruben

Vi gleder oss, hilsen styret og trenerne i Tiller IL Allidrett!


Påmelding 2024

Meld dere på her: https://app.rubic.no/Public/Events/16511

NB! For at påmeldingen skal gå så smidig som mulig så anbefaler vi at dere som ikke allerede er medlem i Tiller IL eller har barn som ikke er registrert tidligere, registerer dere som brukere på forhånd via denne linken: Rubic Innmelding. Følge instruksjonene og registerer en foresatt som bruker først og legg deretter til barn.


NB! Iht NIF sine retningslinjer er det ikke er krav om medlemskap i Tiller IL for å delta på Allidrett, men det er et krav for alle andre idretter. Vårt medlemssystem Rubic krever likevel at dere er medlemmer for å kunne melde dere på Allidretten. Dersom dere ikke ønsker å delta på noen andre idretter i løpet av 2024 så kan dere ta kontakt så skal vi fjerne medlemskapet manuelt.

Som for alle Tiller IL sine idretter og aktiviteter er det mulig å få innvilget redusert påmeldingsavgift eller fritak. Ta kontakt på epost tiller.allidrett@gmail.comså finner vi en løsning.


Siste fra Tiller IL - Allidrett